Boekhouding

Een goede jaarrekening of rapportage kan niet zonder een goede boekhouding. Hoge accountantskosten kunnen voorkomen worden door een efficiënte, zo digitaal mogelijke voering van de administratie.

PM Advies uit Apeldoorn kan uw administratie digitaliseren, maar u ook adviseren en bijstaan in het voeren van een zo strak mogelijke administratie. Het credo hierbij is de administratie zoveel mogelijk te (laten) voeren op jaarrekeningniveau, zodat er weinig tot geen correcties (en dus accountantskosten) meer benodigd zijn aan het eind van het jaar.

Uw jaarrekening

PM Advies kan voor u uw jaarrekening verzorgen, of u nu een kleine ondernemer bent, een eenmanszaak hebt, of de jaarrekening van uw (pensioen) BV of een stichting of vereniging wil laten doen. In bijna geen enkel geval is er een accountantsverklaring benodigd, en zit u dus bij het laten opmaken van de jaarrekening niet vast aan een (dure) accountant.

Opschonen of inrichten administratie

PM Advies heeft veel ervaring met (adviseren over) het digitaal inrichten van uw administratie. Het uitgangspunt van dit advies is altijd hoe we gezamenlijk de administratie sneller, efficiënter en zo digitaal mogelijk in kunnen richten.

Cursus boekhouding

Desgewenst kan er voor u een training op maat gegeven worden. U kunt dan alle punten waar u tegenaan loopt van tevoren aangeven, waarna een uitgebreide training op maat wordt gegeven door een specialist op de geselecteerde onderwerpen.

Prijsindicatie:

  • Jaarrekening: afhankelijk van uw situatie
  • Opschonen/inrichten administratie: afhankelijk van uw situatie
  • Cursus boekhouding: vanaf 150 euro per cursus