Omzetbelasting

Wanneer u (onlangs) bent gestart met een eigen bedrijf, kunt u ondersteuning gebruiken bij het op een juiste manier indienen (en vooral: op een fiscaal slimme manier) van deze aangifte. PM Advies uit Apeldoorn kan voor u de standaard BTW aangifte verzorgen (per kwartaal, per maand of per jaar).

Suppletie aangifte BTW

Wanneer een boekjaar afgesloten is, kan het voorkomen dat er nog BTW teruggevraagd kan worden of afgedragen dient te worden. Als u dit niet snel (of goed) genoeg doorgeeft aan de Belastingdienst, kan dit leiden tot een boete of tot heffingsrente. PM Advies kan deze suppletie aangifte voor u verzorgen.

Kleine Ondernemers Regeling (KOR)

Als (startende) ondernemer kan het voorkomen dat u in een jaar minder dan 1.883 euro BTW af moet dragen (dat wil zeggen: alle kwartalen of maanden bij elkaar opgeteld). In dat geval krijgt u een deel terug via de BTW aangifte. In het geval dat u minder dan 1.345 euro BTW moet betalen op jaarbasis, krijgt u zelfs alles terug. U moet dit wel aangeven op uw BTW aangifte, dit doet de Belastingdienst niet automatisch voor u.

‘Last minute’ aangifte BTW

Bent u uw inlogcodes bij de Belastingdienst kwijt, te laat met het aanvragen van een nieuwe inlogcode en dient u met spoed de aangifte in te dienen? PM Advies kan deze aangifte snel en accuraat voor u verzenden. Door het gebruik van fiscale software en een koppeling met de Belastingdienst hebben wij deze inlogcodes niet nodig.

Prijsindicatie:

  • Aangifte Omzetbelasting (BTW): vanaf 25 euro per (kwartaal)aangifte
  • Suppletie aangifte BTW: inclusief bij de jaarrekening of vanaf 50 euro per aangifte
  • ‘Last minute’ aangifte BTW: vanaf 50 euro per aangifte